top of page
LG_Bloemetje.jpg

Voor hem!

De huid van mannen en vrouwen is verschillend. Daarom heeft Les Gavots de Provence een aantal producten speciaal voor de mannenhuid.  Op de verpakking zie je een kiezelsteen die je ook veel in de Provence ziet. In de bergen en op het strand kun je ze gemakkelijk vinden. 

Voor een snelle, maar goede reiniging van je huid gebruik je Start Up, een reinigings’schuim’. Dit is uiteraard niet een echt schuim, omdat het een natuurlijk product is. Lavendel en fruitazijnen geven een tintelfris gevoel en een grondige reiniging. Verschillende etherische oliën gaan (beginnende) ontstekingen tegen en helpen het vetgehalte van de huid in balans te houden. (Deze manier van reinigen is minder geschikt als je huid droog en trekkerig aanvoelt of als je aanleg hebt voor eczeem.) Je kunt Start Up ook gebruiken als scheercrème.

shutterstock_327508244_bewerkt.jpg

Een twee-in-één verzorging heb je met Beau Gosse. Met de korreltjes in deze crème scrub je de huid en verwijder je dode huidcellen. Je huid wordt diep gereinigd. Door het niet gelijk af te spoelen heb je ook direct een verzorgend masker. Resultaat? Op een snelle manier een schone, frisse en gladde huid. 

De dagelijkse verzorging van de huid geef je met Nouvelle Génération.  Dit verzorgingsserum is voor het hele gezicht. Breng het direct na het scheren aan. Het is verkrijgbaar in een handige en hygiënische pompflacon.

Douceur Sauvage is een alcoholvrije after shave die de natuurlijke huidflora respecteert en de huid verzorgt. Het is een frisse gel met natuurlijk vitamine E, aloë vera en extract van kamille. Jojobaolie en lavendel geven een extra verzorging.

bottom of page