top of page
LG_Bloemetje.jpg

De dagelijkse verzorging van je huid

Om je huid een leven lang gezond en mooi te houden moet je haar met zorg behandelen, welk huidtype je ook hebt en in welke conditie je huid ook is. Vrijwel alle crèmes van Les Gavots bevatten een natuurlijk mineraal UVA- en UVB-filter en plantaardig  hyaluronzuur. Zo heeft je huid al een lichte bescherming tegen de zon en helpt elke crème om het vochtgehalte van je huid op peil te houden.

Is je huid droog en trekkerig?
Dagcrème Opulence en nachtcrème Douceur & Plénitude zijn volle, rijke crèmes voor de droge en gevoelige huid. De crèmes voelen niet vet aan. De dagcrème beschermt je huid tegen de invloed van buitenaf door extracten van zomerlinde, kamille en perzik. De nachtcrème geeft een intensieve verzorging. Tarwekiemolie, een natuurlijke bron van vitamine E, en karitéboter zorgen ervoor dat de huid gevoed en hersteld wordt.

Is er roodheid, gevoeligheid of zijn er zichtbare adertjes?
De lichte dagcrème Fleuressence werkt samen met de nachtcrème Teint de Soie. Ze bevatten plantenoliën die snel in je huid dringen en zo de huid beschermen. Het extract van stekelige muisdoorn verstevigt en kalmeert
de huid waardoor roodheid en irritatie verminderen. Het extract van zwarte bes en driekleurig viooltje hebben een samentrekkende werking op de vaatjes waardoor roodheid vermindert.

iStock-883019542_bewerkt.jpg
shutterstock_94157902.jpg

Zoek je een dorstlesser voor je vochtarme huid?
Dagcrème Voile de Brume en nachtcrème Perle d’Eau zijn die dorstlessers. De basis wordt gevormd door jojobaolie, sesamolie en andere  plantenoliën. Zij vormen een niet vet beschermlaagje op de huid,  daardoor die niet uitdroogt. Plantaardig hyaluronzuur houdt het vocht in je huid vast.

Zeg Nee tegen Acne.
Dagcrème Teint Pur is een zachte dagcrème die speciaal is samengesteld voor de gecombineerde en onzuivere huid. Overdag zorgen de extracten van mimosa, grapefruit en rode tijm ervoor dat ontstekingen verminderen. De nachtcrème Concentré Purifiant helpt de balans van de talgproductie herstellen. Beide crèmes trekken snel in de huid, brengen evenwicht, gaan ontstekingen tegen en
matteren de huid. Concentré Purifiant kun je ook alleen aanbrengen op een pukkel of mee-eter.

Anti age is uit, healthy age is in!
Gelukkig is er een verschuiving van anti-aging naar healthy aging. Gezond ouder worden door bewust te eten, meer tijd voor ontspanning en een goede persoonlijke verzorging. De huidverzorging van Les Gavots past precies bij deze ontwikkeling.

Dagcrème Printemps de Vie is een regenererende dagcrème voor de huid die niet meer piepjong is, maar wel een uitstraling wil houden als tijdens ‘de lente van het leven’. Deze bijzondere, rijke crème is tevens geschikt voor de vermoeide en/of gestreste huid. Hij verzorgt, ontspant, hydrateert en regenereert de huid. Hierdoor krijg je een gezonde en stralende uitstraling. Samen met de nachtcrème Sérum anti-âge stimuleren ze de celvernieuwing, geven ze een optimale bescherming tegen vrije radicalen (door aanwezigheid van jojobaolie en avocado-olie) en vertragen ze de vorming van fijne rimpeltjes en lijntjes.

shutterstock_13033369.jpg
bottom of page