top of page
LG_Bloemetje.jpg

Lief voor je lijf

Het nemen van een bad is een weldaad voor je lichaam en geest.

 Dit effect kun je versterken door badkristallen van Les Gavots toe te voegen. De badkristallen zijn van zeezout dat gewonnen is in de Camarque, een natuurgebied in Zuid-Frankrijk. De kristallen zijn verzadigd met etherische oliën die een ontspannende werking hebben. Ze zijn verkrijgbaar in zeven mooie kleuren die elk een andere bestemming hebben in je geur-reis. Bijvoorbeeld Syracuse, een oude stad in Italië. De geur is fris van kruiden en een vleugje munt. Of ga op reis naar Les Jardins d’Isaphan. Deze tuinen van Isaphan geven een zachte geur van jasmijn, rozen en viooltjes. 

De zepen van Les Gavots zijn plantaardige zepen van olijfolie met kruiden of plantextracten. Ze zijn verpakt in vrolijke Provençaalse stof.

Met de bodymelk Doucebelle verzorg je je lichaamshuid na het douchen of baden. De verschillende plantenoliën en extracten van o.a. kamille, haver, lindebloesem, koolzaad en plantaardig vitamine E, geven een goede hydratatie en gaan veroudering van de huid tegen. Perfect voor elke dag, voor elke (drukke) vrouw!

shutterstock_465204128_bewerkt.jpg

Nocturne is een bio-serum speciaal voor de hals en het decolleté. Door de speciale samenstelling van plantaardige ingrediënten, zoals abrikoosextract, sheabutter en silicium, is Nocturne een ideale verzorging voor deze tere huid. Het is een luchtig serum en wordt daardoor snel door de huid opgenomen. Het mag elke dag gebruikt worden. Vaak is 1 pompje al voldoende.

bottom of page