top of page
LG_Bloemetje.jpg

Historie

Les Gavots de Provence betekent letterlijk:
De lavendelsnijders uit de Provence.
Dit merk is ontwikkeld door mevrouw Magonet in La
Fare les Oliviers in Frankrijk en is in 1995 op de markt
gekomen. Maar dit was niet de eerste huidverzorging die zij ontwikkelde!

In 1984 startte mevrouw Magonet samen met haar man Société Provençale d’Aromatherapie. Zij ontwikkelden veel natuurlijke schoonheids- en gezondheidsproducten op basis van plantextracten en aromatherapie.

In 1993 verhuisde het bedrijf van Salon de Provence naar La Fare les Oliviers. Op die plek kon het bedrijf uitgroeien van 6 medewerkers naar de bijna 40 nu. Deze nieuwe plek gaf ook meer mogelijkheden om nieuwe producten te ontwikkelen zoals het natuurlijke merk Les Gavots de Provence. Deze lijn kent zowel professionele producten voor huidverzorging, als consumentenproducten om de huid thuis ook goed te verzorgen.

Magonet_bewerkt.jpg
shutterstock_11350219_bewerkt.jpg

Waarom is Les Gavots ontwikkeld?
Al heel vroeg zag mevrouw Magonet dat men het steeds belangrijker vindt om er goed verzorgd uit te zien. Maar zij zag ook dat de ontwikkelingen in de cosmetica branche een kant op gingen die problemen zouden geven. De  huidverzorgingsbehandelingen zijn steeds ingrijpender (en vaak ook agressiever) geworden met alle gevolgen van dien. De mensen hebben er heel veel voor over om er, soms letterlijk ten koste van alles, jong uit te blijven zien.

Met Les Gavots laat zij zien dat zij niet gelooft in deze aanpak. Mevrouw Magonet gelooft in gezond ouder worden, met een frisse en gezonde huid. De natuur biedt alles wat je daarvoor nodig hebt. Dat ervaar je met Les Gavots!
Les Gavots is gebaseerd op fytotherapie.

bottom of page