top of page
LG_Bloemetje.jpg

Mooie huid? Eerst een schone huid!

’s Morgens en ’s avonds start je de verzorging van je huid met een zachte maar doeltreffende reiniging.

De reinigingsmelk van Les Gavots, Douceur Florale, is een zachte melk die de huid niet alleen schoonmaakt, maar ook
verzorgt door de verschillende plantenoliën en plantextracten van kamille, appel en frambozen. Deze melk is geschikt voor elk huidtype.

Met lotion Rosé du Matin maak je je reinigingsritueel compleet. Je gebruikt het na de melk. Slechts een paar druppels geven een schoon en fris gevoel. Uiteraard bevat deze lotion geen alcohol, maar wel bloemenwaters, aloë vera extract en nog veel meer plantextracten!

Wil je liever een ‘snelle’ reiniging? Gebruik dan Start Up, een reinigings’schuim’. Dit is uiteraard niet een echt schuim, omdat het een natuurlijk product is. Lavendel en fruitazijnen geven een tintelfris gevoel en een grondige reiniging. Verschillende etherische oliën gaan (beginnende)  ontstekingen tegen en helpen het vetgehalte van de huid in balans te houden. (Deze manier van reinigen is minder geschikt als je huid droog en trekkerig aanvoelt of als je aanleg hebt voor eczeem.)

De twee fasen lotion Secret du Soir verwijdert de make-up van de ogen en mond. Het ‘waterige’ deel bevat hydrolaat van bloemen en extract van aloë vera. Dit zijn hele zachte en kalmerende ingrediënten voor de huid. Samen met andere verzorgende ingrediënten is Secret du Soir geschikt voor alle huidtypen, ook voor mensen die lenzen dragen.

shutterstock_556550398_bewerkt.jpg
shutterstock_551951461.jpg
bottom of page