top of page
LG_Bloemetje.jpg

Zonnige verzorging

Zonlicht doet ons goed! Maar teveel zon juist niet.  De natuurlijke zonneproducten van Les Gavots geven de huid een goede bescherming tegen de negatieve effecten van de zon. De natuurlijke minerale zonnefilters blijven op de huid en reflecteren UVA- en UVB-straling zodat die niet in de huid dringen. O.a. amandelolie, avocado-olie en aloë vera verzorgen de huid. 

Verschillende etherische oliën geven de producten niet alleen een fijne geur, maar verzorgen de huid ook intensief. Zo gaan ze uitdroging en veroudering van de huid tegen. 


Soleil Couchant geeft een normale bescherming en Soleil Puissant een hoge bescherming. Omdat dit natuurlijke producten zijn met natuurlijke filters, smeren ze iets lastiger uit en laten ze wat sneller een witte waas achter op de huid. Het voordeel is dat de bescherming en verzorging van de huid optimaal is. Bovendien zijn ze door deze samenstelling waterproof! 


De Soleil Après is een verzorgende crème voor ná het zonnen. Aloë vera, verschillende plantenoliën, kamilleextract en betacaroteen kalmeren, verzorgen, hydrateren en herstellen de huid na het zonnen. Alle producten zijn geschikt voor het hele gezin! Ook voor kleine kinderen.

shutterstock_149670092.jpg
bottom of page